2009 a. esimese poolaasta kokkuvõtte

Austatud klubikaaslased! On lõpule jõudmas 2009. a. esimene poolaasta. Kokkuvõtteks võiks öelda, et klubi planeeritud üritused on kõik korda läinud, kuigi osavõtt oleks võinud aktiivsem olla.

Aasta 2009. a. algas meil uusaasta kokteiliga Mikkeli muuseumis, kus esinesid meile Mari-Liis Uibo ja Heiki Mätlik viiuli ja kitarrimuusika kontsertiga.
Veebruaris oli kohtumine Eesti Panga nõukogu esimehega hr. Jaan Männikuga, kes tutvustas meile Eesti Panga ja Vabariigi Valitsuse fiskaalpoliitikat, samuti eurole ülemineku problemaatikat.
Märtsis oli kohtumine akadeemik Anto Raukasega, kes andis ülevaate Vabariigi energiapoliitikast ja tuumajaamade rajamise perspektiivist Eestis.
Aprillis oli kohtumine Rooma katoliku kiriku piiskopiga hr. Philipp Jordaniga Peeter Pauli katedraalis.
Esimese poolaasta lõpetasime golfiõppuse ja võistlusega ning meeleoluka kevadpeoga Jõelähtme Golfikeskuses.
Tahaks tänada kõiki juhatuse ja klubi liikmeid, eriti aga Peeter Maspanovit, Paavi Karjatset, Urmas Isokit, Arvo Hillerit, Madis Ermot ja tegevdirektorit Tõnis Laudi ürituste ettevalmistamisel ning läbiviimisel.

Teadmiseks kõigile klubi liikmetele, et juhatus on varakult planeerinud teiseks poolaastaks järgmised üritused:

  • 16.septembril toimub ekskursioon Tallinna vanalinnas, giidiks Jüri Kuuskemaa. Kogunemine Raekoja platsil kell 16.00. Tutvumine ajalooga jätkub Niguliste kirikus18.15, kus kell 19.00 annab orelikontserdi Andres Uibo. Niguliste kirikusse oleks kutsutud ka kõik pereliikmed.
  • 30. oktoober on kokku lepitud külastada AS Leiburit, kus meid võtab vastu kolleeg Ants Promann. Kellaaeg täpsustamisel.
  • 18. novembril on planeeeritud kohtumine Tallinna linnapeaga Ülemiste Ärimajas, Peterburi tee 2F kell 15.00
  • 11.detsember on planeeritud meie traditsiooniline aastalõpupidu. Koht ja kellaaeg täpsustatakse.
  • Uut 2010. aastat alustame traditsioonilise uusaasta kokteiliga.

 

Suveks Teile ja Teie peredele kõike head soovides,
TDK president Tiit Kõuhkna